Dorohoi News Logo

[GALERIE VIDEO] Deputatul Florin Țurcanu „Va fi linște în Organizația PNL Dorohoi”

Bursuc_Turcanu_Clim

Prezenta deputatului Florin Țurcanu la Dorohoi nu a fost una oarecare, din contra președintele PNL Botoșani a vrut să transmită un mesaj clar în ceea ce privește susținerea necondiționată a candidaturii viceprimarului Alin Sorin Clim și binențeles terminarea perioadei în care Organizțtia PNL Dorohoi a trecut prin momente dificile dar se pare că aceste probleme au fost gestionate corespunzător până în acest moment, de către președintele partidului.

Din spusele acestuia, reiese că la alegerile din 2012 și la Dorohoi USL-ul va merge cu candidat comun pentru funcția de primar. Organizația PNL are pentru aceasta funcție două propuneri, viceprimarul Alin Sorin Clim și șeful ANAF Dorohoi, Doru Alupoaie.

„Se va efectua un sondaj profesionist și cine va fi plasat mai bine în acest sondaj, va fi desemnat ca propunere de candidat din patea Organizației PNL Dorohoi în cadrul USL. După desemnarea candidaților PNL și PSD va urma un alt sondaj care va stabili candidatul USL la Primăria municipiului Dorohoi pentru alegerile din 2012. În legătură cu noua echipă de la Dorohoi vreau să cred că există destulă maturitate politică pentru a gestiona corespunzător orice situație. Cei care nu vor fi de acord să facă parte din această echipă se vor autoelimina”, a declarat Deputatul Florin Țurcanu. (DorohoiNews.ro)













Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web